O podjetju

Ponos.si je edinstven produkt osmih Slovencev, ki se pred tem skoraj niso poznali, združil pa jih je skupen cilj -  predati zavedanje, da občutek zadovoljstva in uživanja v življenju lahko vedno okrepimo. Na okoliščine in življenjske preizkušnje ne moremo vplivati - lahko pa vplivamo na to, kako se bomo z njimi spoprijeli in česa se bomo iz njih naučili. Verjamejo, da je mogoče s pravo podporo, znanji in prijaznostjo do samega sebe razviti ponos do tega, kar smo in kar še lahko postanemo.  

Tako vsak s svojimi edinstvenimi znanji predstavlja nepogrešljiv del celote Ponosa, kar so zajeli tudi v svojem logotipu. Osem delov, ki se srečujejo, tvorijo celoto, vendar niso zliti v enega. Ohranjajo svojo edinstvenost in neodvisnost, pa se hkrati podpirajo in sodelujejo v ustvarjanju nečesa čudovitega - in so, seveda, na to skrajno ponosni.

Namen spletnega portala Ponos.si je ponuditi kakovostne in strokovne vsebine, namenjene opolnomočenju in osebnemu razvoju po meri vsakega posameznika. Tako si ta lahko prilagodi vsebino in hitrost napredovanja po posameznih tečajih, v intimnosti in udobju svojega doma, v času dneva, ki mu najbolj ustreza. Sam odloča o vsebinah, ki ga zanimajo in o tem, koliko se bo v posamezno tematiko poglobil. Preko individualiziranega procesa pa je soočanje s stresom, izgorelostjo in ostalimi izzivi vsakdanjega življenja lažje in bolj uspešno.